Actie Silverfit

Voor de loopband of rolstoelfiets zien onze sporters met een beperking op een groot beeldscherm waar ze lopen of fietsen. Bijvoorbeeld in hun geboortestad of in hun favoriete dierentuin. De snelheid van de film wordt bepaald door het eigen loop- of fietstempo. Zo krijg je het gevoel dat je echt een uitstapje maakt. Je loopt of fietst vrolijk door omdat je nog wat meer van de stad of dierentuin wilt zien. Spaar mee en breng onze cliënten in beweging.
Nodig: € 5.445,-.

Doneer voor deze actie.

Bewegen is belangrijk, ook voor onze cliënten en hun gezondheid. De oefeningen met de Silverfit zijn een uitstekende aanvulling op de gewone dagelijkse bewegingen. In onderzoek en in de praktijk is aangetoond dat de oefenen met de Silverfit mensen activeert op hun niveau.

Silverfit Alois
Een aantal van onze cliënten kan niet meer actief bewegen. Maar met de Silverfit Alois kunnen we hen activeren op een manier die hen aanspreekt. De Silverfit Alois doet dat heel persoonlijk door gebruik te maken van foto's, muziek en video's uit hun eigen leven. Veel oefeningen kunnen zittend worden gedaan en de cliënt hoeft niets vast te houden. Met de kleinste beweging kan hij het beeld al sturen. En dat stimuleert!

Nodig: 6.050,-.

Doneer voor deze actie.

Meer

Sponsors uitgelicht

Nuts Ohra heeft een mooie donatie gedaan. Met deze donatie kunnen we een oogbesturingscomputer aanschaffen voor kinderen die multi-complex gehandicapt zijn.

Lees meer

Veel steun

Veel bedrijven hebben ons de afgelopen jaren gesteund met een donatie. Bedrijven als Kuipers Installatietechniek, ING Real Estate en nog veel meer. Daar zijn wij, maar vooral de cliënten erg blij mee.

Lees meer

Een dag helpen

Help mee om onze cliënten net dat beetje meer aandacht te geven. Een dag geen werkstress? Doe vrijwilligerswerk bij Ipse de Bruggen.

Lees meer