Disclaimer

Aan de inhoud van deze site besteden wij continu aandacht, zodat de informatie zo actueel en volledig mogelijk is. Toch kunnen delen van de informatie zijn verouderd. Daarom kunnen aan de teksten op deze site geen rechten worden ontleend. Bovendien kan Vrienden van Ipse de Bruggen niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van de teksten of wegens vermeende onjuistheden.

Natuurlijk stellen wij het op prijs als je onvolledigheden en/of fouten op de site aan ons meldt. Je kunt hierover een mail sturen aan vrienden@ipsedebruggen.nl. Links van en naar derden vallen buiten de controle van Vrienden van Ipse de Bruggen. Vrienden van Ipse de Bruggen kan daarom nooit voor de inhoud van de websites van derden verantwoordelijk worden gehouden.

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, logo's, foto's en illustraties. De foto’s van cliënten en medewerkers op de website van Vrienden van Ipse de Bruggen zijn geplaatst met instemming van de betrokkenen. Het is verboden deze foto’s van de website te downloaden en in te zetten voor andere doeleinden. Wanneer je de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, moet je hiervoor schriftelijk toestemming vragen.

Privacy

Om privacyredenen wordt informatie over bezoeken aan deze website alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking. De informatie wordt nooit gebruikt om individuele personen te identificeren. Persoonlijke gegevens die je zelf via de website verstrekt, gebruiken we alleen voor jouw aanvraag of reactie. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Meer

Sponsors uitgelicht

Nuts Ohra heeft een mooie donatie gedaan. Met deze donatie kunnen we een oogbesturingscomputer aanschaffen voor kinderen die multi-complex gehandicapt zijn.

Lees meer

Veel steun

Veel bedrijven hebben ons de afgelopen jaren gesteund met een donatie. Bedrijven als Kuipers Installatietechniek, ING Real Estate en nog veel meer. Daar zijn wij, maar vooral de cliënten erg blij mee.

Lees meer

Een dag helpen

Help mee om onze cliënten net dat beetje meer aandacht te geven. Een dag geen werkstress? Doe vrijwilligerswerk bij Ipse de Bruggen.

Lees meer