Giften

Je kunt ons financieel steunen op jouw manier. Met een eenmalige algemene gift of sponsorbijdrage. Of door bij te dragen aan een specifieke wens van een groep bewoners. Dat maakt het lekker concreet. Misschien zoek je een mooi doel voor een sponsoractie van je vereniging, school of bedrijf. Ook dan zijn er volop mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden of bespreek je ideeën met ons. Bel, mail of vul het contactformulier in.

Goed om te weten: giften aan goede doelen zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Periodieke giften

Draag je de cliënten van Ipse de Bruggen een warm hart toe en wil je hen regelmatig met een vast bedrag steunen? Dan kunnen we nog meer wensen realiseren. Ook periodieke schenkingen zijn aftrekbaar voor de belasting, tenminste als dit is vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst met ons. Om dat gemakkelijker te maken, stellen we hiervoor verschillende formulieren beschikbaar.

Meer

Sponsors uitgelicht

Nuts Ohra heeft een mooie donatie gedaan. Met deze donatie kunnen we een oogbesturingscomputer aanschaffen voor kinderen die multi-complex gehandicapt zijn.

Lees meer

Veel steun

Veel bedrijven hebben ons de afgelopen jaren gesteund met een donatie. Bedrijven als Kuipers Installatietechniek, ING Real Estate en nog veel meer. Daar zijn wij, maar vooral de cliënten erg blij mee.

Lees meer

Een dag helpen

Help mee om onze cliënten net dat beetje meer aandacht te geven. Een dag geen werkstress? Doe vrijwilligerswerk bij Ipse de Bruggen.

Lees meer