FAQ

Mijn dochter woont al jaren bij Ipse de Bruggen. Kan ik in mijn testament geld nalaten aan haar woning?

Dat is mogelijk. We adviseren je hiervoor contact op te nemen met jouw notaris.

Ik wil geen vaste vriend van de Stichting worden, maar wel graag dit jaar een bedrag schenken. Ik laat aan jullie over hoe het bedrag wordt besteed. Kan dat?

Dat is zeker mogelijk. Hartelijk dank alvast. Je kunt je gift overmaken op rekening NL80RABO0155773534 ten name van Vrienden van Ipse de Bruggen in Nootdorp. Je gift komt volledig ten goede aan cliënten van Ipse de Bruggen.

Wij zoeken een mooi sponsordoel voor ons jaarlijkse schoolfeest en denken aan Ipse de Bruggen. We zoeken iets dat de leerlingen aanspreekt. Wat zijn de mogelijkheden?

Dan ben je bij ons helemaal aan het goede adres. Je kunt bij ons kleine en wat grotere wensen realiseren, zoals een veilige trampoline, een aangepaste fiets, mooi speelgoed. Allemaal dingen die jullie leerlingen aanspreken en waar onze cliënten intens van genieten. Bel ons op 0800 - 99 88 777. Dan kunnen we de verschillende mogelijkheden doorspreken. Of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier. Dan bellen we je snel terug.

Kan ik mijn donatie aan jullie aftrekken van de belasting? En hoe werkt dat?

De Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen is een ANBI-instelling en je ontvangt geen tegenprestatie voor je gift. Dit betekent dat je zowel periodieke als gewone giften kunt aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de website van de belastingdienst.

Kunnen we als bedrijf ook een uitstapje of evenement sponsoren? Dat past goed bij ons imago.

Deze vorm van sponsoring vinden wij, en vooral ook de cliënten, super. Zij genieten juist van een uitstapje en praten daar nog lang over na. We bespreken graag de mogelijkheden. Bel ons via 0800 - 99 88 777 of vul even het contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak.

Ik wil vriend worden. Wat houdt dat in?

Je kunt al vriend worden vanaf 10 euro per jaar. Jaarlijks kun je dit bedrag aanpassen. Met deze bijdragen van onze vaste vrienden financieren we grote en kleine projecten voor cliënten. Wil je op de hoogte blijven, like dan onze facebookpagina of volg ons op Twitter. Je kunt je aanmelden als vriend via ons contactformulier of mail naar vrienden@ipsedebruggen.nl. Wil je het voor een specifiek doel (bijv. snoezel of een locatie)? Vermeld dit bij de betaling. Hartelijk welkom!

Wil je ook doneren?

Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan het geluk van cliënten van Ipse de Bruggen.

Met een eenmalige of jaarlijkse donatie. Maar een nalatenschap of legaat behoren ook tot de mogelijkheden.