Actie Fonds "Jan"

Binnen Vrienden van Ipse de Bruggen is een nieuw fonds ondergebracht. 'Fonds Jan', een initiatief van collega Netty Romijn, is bedoeld voor uitjes met cliënten zonder familie of netwerk.

Netty Romijn heeft een broer, Jan, die bij Ipse de Bruggen woont. Beiden zijn al 25 jaar bij Ipse de Bruggen. "Familie is voor mijn broer Jan heel erg belangrijk. Veel cliënten van Ipse de Bruggen hebben geen familie en daarom wilde ik voor die doelgroep geld inzamelen", aldus Netty. In de zomer van 2016 maakte Netty een wandeltocht naar Santiago de Compostella en daarmee haalde ze €1100,- op voor een speciaal, nieuw fonds: Fonds Jan. Vanuit dit fonds worden (kleine) bedragen gedoneerd aan cliënten die geen familie of een ander netwerk hebben. Vrijwilligers die betrokken zijn bij cliënten zonder familie of ander netwerk kunnen via de begeleiders van de woning een verzoek doen voor een bijdrage uit het fonds om een uitstapje te maken. Bijvoorbeeld naar de film.

Wil je ook bijdragen aan een leuk uitje voor een cliënt die geen familie of ander netwerk heeft?

Doneer voor deze actie.

 

Muziekbal

Vanuit het project 'Doe de Moef' stimuleren we cliënten om meer te bewegen. Ook buiten. Met deze MusicBall wordt buiten bewegen extra leuk. Door aan de slinger te draaien, wekken cliënten zelf energie op. En dat wordt direct beloond met een leuk liedje of een spannende fabel. Zo nodigt deze muziekbal uit om flink aan de slinger te draaien.  Het product past perfect in onze buitenruimte. We weten zeker dat onze cliënten dit heel tof vinden.

Benodigde bedrag:  € 3.146,-

Spaar je mee? Vul dan ons donatieformulier in en breng onze cliënten in beweging.
 

Doneer voor deze actie.


Voetfietsbank
Met deze fiets kan iedereen op een leuke manier zijn conditie trainen. Ook als je bijvoorbeeld niet goed kunt lopen. Langzaam in je eigen tempo fietsen, verbetert het uithoudingsvermogen en houdt de spieren stevig. En onze cliënten kunnen op deze bank met zijn tweeën tegelijk trainen. Wel zo gezellig en dan houd je het toch weer wat langer vol.

Benodigde bedrag: € 4.477,-.

Spaar je mee voor deze voetfietsbank? Vul dan ons donatieformulier in.

 

Olga Commandeur combi
Olga Commandeur krijgt iedereen in beweging. Zo ook dit uitgebreide toestel voor buiten. Op dit toestel zijn honderden oefeningen mogelijk. Zo blijft bewegen leuk en uitdagend. De oefeningen verbeteren de motoriek en het humeur. 

Benodigde bedrag: 10.890,-,

Spaar je mee voor deze combi? Vul dan ons donatieformulier in

Meer

Sponsors uitgelicht

Nuts Ohra heeft een mooie donatie gedaan. Met deze donatie kunnen we een oogbesturingscomputer aanschaffen voor kinderen die multi-complex gehandicapt zijn.

Lees meer

Veel steun

Veel bedrijven hebben ons de afgelopen jaren gesteund met een donatie. Bedrijven als Kuipers Installatietechniek, ING Real Estate en nog veel meer. Daar zijn wij, maar vooral de cliënten erg blij mee.

Lees meer

Een dag helpen

Help mee om onze cliënten net dat beetje meer aandacht te geven. Een dag geen werkstress? Doe vrijwilligerswerk bij Ipse de Bruggen.

Lees meer