Over Vrienden van Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen wil mensen met een verstandelijke beperking een goed leven geven. Een leven waarin zij zich gelukkig voelen. De dagelijkse zorg en begeleiding vormen daarvoor natuurlijk de basis. Die zorg is in goede handen en wordt betaald vanuit de Wet langdurige zorg.

Wij, de Vrienden van Ipse de Bruggen, dragen op onze manier bij aan hun geluk. We financieren bijzondere wensen, zoals aangepast spelmateriaal, een belevingstuin, de inrichting van een snoezelzwembad of een leuk evenement. Al deze extra’s helpen mensen met een beperking om te genieten en mee te doen.

Graag nodigen we je uit om ook vriend te worden of een mooi project te steunen. Dat kan op veel manieren. Met een financiële bijdrage kun je een wens financieren of hieraan meesparen. Je kunt ook met collega’s een dag meehelpen op een locatie en bijvoorbeeld een ruimte schilderen of helpen bij de aanleg van een tuin.

Meer

Sponsors uitgelicht

Nuts Ohra heeft een mooie donatie gedaan. Met deze donatie kunnen we een oogbesturingscomputer aanschaffen voor kinderen die multi-complex gehandicapt zijn.

Lees meer

Veel steun

Veel bedrijven hebben ons de afgelopen jaren gesteund met een donatie. Bedrijven als Kuipers Installatietechniek, ING Real Estate en nog veel meer. Daar zijn wij, maar vooral de cliënten erg blij mee.

Lees meer

Een dag helpen

Help mee om onze cliënten net dat beetje meer aandacht te geven. Een dag geen werkstress? Doe vrijwilligerswerk bij Ipse de Bruggen.

Lees meer

Wil je ook doneren?

Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan het geluk van cliënten van Ipse de Bruggen.

Met een eenmalige of jaarlijkse donatie. Maar een nalatenschap of legaat behoren ook tot de mogelijkheden.